Welkom bij Accountantskantoor Helon, ontmoet ons team. Wij zijn een diverse groep van 10 personen. We geloven in de kracht van samenwerking, waar iedereen kan rekenen op de steun van zijn collega’s om het maximale uit zijn kunnen te halen.

Uw financieel directeur op KMO-niveau

Bij Accountantskantoor Helon geloven we in de kracht van samenhorigheid en de balans tussen werk en privéleven. Ons team, voornamelijk woonachtig binnen een korte afstand van ons kantoor, weerspiegelt deze overtuiging. Deze nabijheid maakt het mogelijk om flexibel te werken, zowel op kantoor als op afstand, waardoor onze medewerkers kunnen genieten van een optimale work/life balance.

Met een groep van ongeveer 10 medewerkers, variërend van jonge talenten tot ervaren experts, heerst er een gevoel van samenhorigheid waarin iedereen op elkaar kan terugvallen.

Wat onderscheidt ons?

We streven ernaar om het maximale uit iedereen kunnen te halen, waarbij we niet alleen focussen op professionele groei, maar ook op het opbouwen van sterke (klant)relaties (binnen ons team) en het actief bijdragen aan onze gezamenlijke doelen. Bij Accountantskantoor Helon gaan we verder dan standaard boekhoudkundige diensten; wij treden op als uw interim financieel directeur op KMO-niveau, altijd bereikbaar en betrokken, net zoals een CFO dat zou zijn.

Onze aanpak is zeer persoonlijk. Wij geloven dat elk detail telt en elk bedrijf uniek is. Daarom zetten wij ons in voor een dienstverlening die net zo uniek en persoonlijk is als onze klanten, met advies en ondersteuning die verder gaat dan cijfers en spreadsheets. Bij Accountantskantoor Helon bent u niet zomaar een klant; u bent een deel van onze professionele familie, waar ieder individu gewaardeerd en ondersteund wordt.

Overtuigd?